söndag 2 januari 2011

2010 - 2011

Först vill jag summera 2010.
Året började med att jag gick ner i tid på det vikariat jag hade, från heltid till 75%. Eftersom jag jobbade för en person som gått in i väggen, vilket jag fått känna av under de gångna månaderna, kom denna arbetstidsreducering som en välbehövd andningspaus. Det var även året vi köpte ny bil. En Dacia som nästan direkt tog mig till en anställningsintervju nere på västkusten, som inte bar frukt tyvärr. Men det var en spännande resa, i allt snökaos. Det var året jag återigen klippte av mig håret
Och skaffade den där frisyren som gav mig smeknamnet "hon med den läckra frillan" bland de som jobbade på LSS på det kontor jag då hade vikariat på och höll på att gå in i väggen på grund av och som jag avslutade under året.
2010 var året då Pergolan tog saken i egna händer och såg till att få hamna på den där tippen som vi pratat om så länge. Det gjorde att resten av tomten fick sig en liten ansiktslyftning när vi ändå var i farten. Året som gått är året då jag lyckades reda upp det största festkaoset som jag alls tror att man kan ordna upp. Året som gick är året som grusade mina drömmar att någonsin få se Peter Steele sjunga live i Type 0 negative. Jag började intressera mig för nagellack och började läsa igen samt ingick i en läsecirkel. Det var första året (av många följande) som jag fick positiv utdelning på grund av min blogg. Det var året vi besteg Skuleberget
Det var året dottern lärde sig cykla och fick en ny cykel som vi direkt drog ut på långfärd med. Det var året jag började skriva på en roman som jag satte deadline på att bli klar med innan nyår och jag gick tillbaka till skolbänken igen för att bli lite mer än vad jag var.











Jag gick upp alla mina trettio kilo som jag tidigare gått ner och jag avslutade året med att skriva färdigt mitt livs första råmanus.

Vad väntar år 2011?
Jag ska skriva färdigt mitt försa riktiga manus
Jag ska skriva mitt andra råmanus.
Jag ska skicka in mitt första manus till förlag.
Jag ska gå ner delar av mina trettio kilo
Vår utbyggnad på huset kommer stå färdigt innan årsskiftet
Jag kommer skaffa ett bra arbete som jag trivs med

2 kommentarer:

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive