onsdag 19 maj 2010

Lön för mödan

Man har ju läst en massa om bloggare som får gratis kläder, smycken och annat dyrt krimskrams på grund av sin blogg. Jag har snart haft den här bloggen tre år men inte fått en enda present, tills alldeles nyss. Jag fick detta mail i inboxen:

"Hej Perny,

Såg precis på din blogg att du har kommit igång med vårstädningen, bra jobbat! Om du vill ha lite hjälp på traven har jag ett tips.

Jag jobbar på en pr-byrå som heter Springtime och just nu erbjuder vi utvalda bloggare att testa YES Power spray som är riktigt bra på att lösa upp fett och fastbrända matrester på grillar men även i köket. Den fixar utan problem grillgaller, spisar, keramikhällar, ugnsformar, grytor, kastruller, stekpannor, kaffekannor och ugnar. Du slipper att lägga en massa tid på att stå och skrubba bort fastbränd mat. Spraya på med YES power spray och låt stå i 10 – 30 minuter, sedan går det enkelt att diska bort med en vanlig diskborste.

Om du ännu inte har testat YES Powerspray så skickar jag dig gärna en flaska på posten så får du själv testa och se hur bra den faktiskt är. Självklart finns inga krav på att du ska publicera något på din blogg om detta om du inte vill.

Mvh
Anders Edholm "


Det lustigaste med det hela är att jag under perioden jag fick detta mail höll på att hugga träd i trädgården och min kommentar var i det läget att det måste vara rejäl POWER i den där sprayen om den ska hjälpa i min "vårstädning". Jag fick då en länk skickad till mig utav en vän på facebook:



Nu har den i alla fall dykt upp i brevlådan och jag tror den kan bli en bra tillgång i köket i trädgården håller jag mig nog till såg och yxa även i fortsättningen. Frågan är nu bara hur jag ska deklarera den nästa år.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive