Om Pernilla

Jag är en gammal västkustbo som bytt ut den saltstänkta luften med vårens tångdoft till en platt uttorkad sjöbotten med otroligt dåligt utbud av badplatser. Det ångrar jag dock bara två månader om året eftersom jag faktiskt får snö istället för blöta vindar på vintern. Dessutom har jag lyckats förhandla till mig en pool och det slår de flesta sandstränder.

Jag tycker om att skriva och måla inom den mörkare genren, ifrågasätta våra förutfattade meningar och sätta knorr på verkligheten. Därför brukar mina verk hamna under genre skräck eller fantasy. Här på bloggen skriver jag om allt som jag tycker om och som jag uppslukas av. Eftersom jag är socionom kan jag fastna för sociala frågor, eftersom jag är feminist kan jag fastna för genusfrågor, eftersom jag har familj kan det komma att bli en del gulligrejer, eftersom jag är lite av en geek kan jag snöa in på lite saker som till exempel:
skapande i färg och form
te
ordmärkerihumor
nagellack
doctor who och annat sci fi

2 kommentarer:

  1. Visste inte var jag skulle skriva detta, men läste ditt inlägg hos Apans gästbloggarfestival, och blev så "till mig" att jag var tvungen att spotta ur mig ett till inlägg i ämnet på min blogg. :-)

    //Den där andra som kommenterat hittills ;-)

    SvaraRadera
  2. Du är så öppen.. Hjärta.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive