Publicerat

Alvhilda - Uppvaknandet är min debutroman. Den kom ut på Idus förlag 16 april 2014. Innan dess gick den som sommarföljetong på Karlskogakuriren och Karlskoga tidning under sommaren 2013. Kontraktet löpte på ett år och under våren 2015 tog Andra världars förlag över utgivningen och en ny utgåva av första boken kommer under april månad och andra boken är planerad att komma i juni.
Alvhilda – uppvaknandet är första delen i en urban fantasy-trilogi som bygger på svenska myter och fantasiväsen. Den första boken gläntar på dörren till ett mysterium som bygger på århundraden av missförstånd och svek. Åtrå och offer kantar vägen till sanningen.
Testläs Alvhilda här
Läs recension av Alvhilda här och här
Läs utlåtande och beställ boken Här

I Steampunkantologin I varje Ångetag som kom ut på Andra världars förlag april 2014 har jag med novellen "Bångtsyrig". Bångstyrig är en novell som bygger mycket på dialog mellan en ung kvinna och en ung man som bryter mot det förväntade beteendemönstret.
Läs recensioner om I varje ångetag här, här och här.
Beställ boken Här.

Den Whildeanska våren är en novellantologi som kom ut april 2014 på Notis förlag. I de har jag med novellen Prioriteringar som är ett genusexperiment. Det är en mycket kort text där jag prövar något nytt.
Ni kan läsa recensioner om antologin här
Ni kan beställa antologin här


Den Whildeanska sommaren har ännu inte kommit ut. Det är en novellantologi som framförallt bygger på familjehistorier. Där har jag valt att lägga in en skräcknovell, Inte bara mor, för att bryta av lite.
Ni kan läsa recensioner av antologin här, när de har kommit ut några
Ni kan beställa antologin här när den har kommit ut. 
 Evigt löfte är en e-novell som kom ut på Mörkersdottir förlag 2013. Den är katagoriserad som skräck men den är inte ute efter att skrämmas. Det är mer en paranormal urban fantasy där jag lekt med tanken om vår egen förutfattade mening, uppfattning om vår omvärld och val vi gör i livet.
Ni kan beställa den här.
 Förvandlingen är en e-novell som kom ut på Mörkersdottir förlag 2013. Det är en skräcknovell av det blodigare slaget som också bygger på vår uppfattning av omvärlden och val man gör i livet. Hämnd och var gränsen går för gott och ont.
Ni kan beställa den här.
Iskall åtrå är en e-novell som kom ut på Mörkersdottir förlag 2013. Den är kategoriserad som Erotisk Fantasy och är en erotisk historia med övernaturliga, urban fantasy-drag.
Ni kan beställa den här.

4 kommentarer:

 1. Härligt att du funnit ett rus att infria dina drömmar! Stephen Kings bok hjälpte även mig (även om jag nog är lite mer detaljerad som Elisabeth George när det kommer till planering av skrivande).

  Och jag tycker man ska ha höga drömmar; höga mål. Varför sikta på trädtopparna när man kan nå stjärnorna?

  Mvh/Nina

  www.ordetarditt.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Min första titt här på din blogg fick mig nästan på knä. Varför? Jo jag kollade 'listan' och tänkte (innan jag riktigt förstod hur den var upplagd) - "Skriver hon vekligen 50 sidor på en enda dag?!"
  MEN sedan förstod jag hur det låg till. Phuu:-)
  Kul att du blivit klar med ditt råmanus - ska bli spännande sedan att se hur det går.//Ebba

  SvaraRadera
 3. Tack för era kommentarer.

  Charmkvark: har hon också skrivit en bra bok angående skrivplanering? jag läser gärna sådant så jag själv kan få lite luft under vingarna.

  Ebba: Jo, femtio sidor på en dag, då skulle man ha flyt :) då skulle jag gjort färdigt min råmanus på bara några få dagar :)

  SvaraRadera
 4. hittade just hit och kikar runt, inspireras av det du skriver och ditt driv. lycka till med skrivandet!

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive