tisdag 9 september 2014

Övergång från Supernatural till Grimm

Bild lånad från Wikipedia
Jag såg färdigt på Supernatural igår förmiddag. Jag har märkt att jag har fått ett lätt beroendebeteende ifråga om serier nu för tiden, Doctor who och nu Supernatural, där det blir en desperat sorg när det tar slut. Riktigt jobbigt. Jag såg alltså färdigt på nionde säsongen av Supernatural igår och på kvällen vart det så tomt, att inte kunna knäppa på ett eller två avsnitt av de där goofy snubbarna som käbblar som ett gift par, ljuger för varandra, ingår avtal med både änglar och demoner och blöder väldigt mycket. För att hålla näsan över vattenytan har jag googlat roliga klipp och läst en massa roliga utdrag ur om deras knasigheter. Ja jag vet, patetiskt, som om jag vore en fjortis eller så. Jag beklagade mig på Facebook och fick lite tips om vad jag kan titta på istället. Jag bestämde mig för att se på Grimm. En kriminalare som kommer från ett långt släktled av Grimms, sådana som kan se monster och som har som uppgift att döda dem. Vi såg ett avsnitt igår, det första, och jag tror nog att det kan vara jättebra. Just nu är den en rebounce från min äkta kärlek, så den har mycket att erbjuda innan jag köper den helt. Men, den kan nog vara ett bra tidsfördriv tills Supernatural börjar gå i oktober igen. Men det är än så länge inte lika mycket ögongodis, inte lika mycket smart ass kommentarer, inte lika mycket svart humor, inte lika mycket goofyness, det är helt enkelt, som maken sa efter första avsnittet - inte Supernatural.

2 kommentarer:

  1. Tror jag såg tre avsnitt av Grimm. Inte min tekopp, men det tyckte jag ganska så mycket på en gång eftersom jag tyckte huvudrollsinnehavaren var lika karismatisk som en gråsten ungefär. *gäsp*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kan mycket väl vara därför som jag inte hittade intresset och dessutom kommer det nog kunna bli svårt för honom att kunna konkurrera med Sam, Dean, Cass, Crawley, Bobby och alla de där andra helt fantastiska karaktärerna :D

      Radera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive