onsdag 3 september 2014

Det där med att marknadsföra

Bilden blev spegelvänd av någon anledning
trycket är rättvänt i verkligheten

Jag tycker ju det är väldigt roligt att skapa på många olika sätt. Därför är det roligt att fixa med det här med marknadsföring också, i fråga om färg form och skapa saker. Jag är däremot inte så bra på att nå ut med budskapet eller att prata för mig själv, men saker, det är kul. Jag har nu förberett mig lite inför bokmässan genom att jag tryckt tröjor jag kan ha på mig med citat från Alvhilda - Uppvaknandet. Jag har valt ut tre olika citat: "Du är inte fri, du är min" - Alvhilda "Du kommer aldrig att dö och ruttna igen" - Alvhilda och "Jag har fullständig makt över alla själar i det här rummet" - Alvhilda. Jag funderar även på att trycka en med citatet "Du är inte din kropp, du är ditt väsen" - Alvhilda, lite för at den känns ett med debatten angående kroppsfixering. Nog för att den har med något helt annat att göra i boken, men ändå.


Då här ser tröjorna ut i helhet. Det var ganska svårt att få med både mig själv och trycket på selfien. Jag passade på att trycka upp lite fler än bara till mig, därför finns det just nu ett väldigt begränsat utbud av tröjor med dessa tryck. Två medium, två large och två x-large för varje citat som man kan köpa loss för hundra kronor om man skulle vara intresserad. Jag kommer nog ha med mig till mässan, om det finns några kvar då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive