fredag 1 augusti 2014

Tjugoåttonde delen och könsord


Det här med sexscener kan vara komplicerade. I går diskuterade vi just en sexscen. Vi hade många diskussioner om roller och vem som är drivande. Att även om kvinnan är den drivande så äger ändå ofta mannen sexualiteten hos dem båda i ord och handling. Utöver det pratade vi om benämningen på könen under en sexakt. Mannen har en stake och en erektion medan kvinnan har ett sköte och ... ja, vad har hon mer? Om hon har en fi**a så kan jag rygga lite för det hör inte hemma i en sexscen, det blir med en gång porrigt, men köttgrotta och köttblomma eller rosenbädd, eller vad man nu kan ha, känns inte heller helt okej. Därför började jag googla och köra synonym på de vanligaste namnen på kvinnligt könsorgan och hittade det fantastiska ordet "kved".

Kved, känn på det ordet. Det är inte mjukt och passivt. Det är rejält, håller för stormar och tar för sig i livet.

Det är kved i henne vill jag lova, känns bättre än, det är fi**a i henne vill jag lova. För nog heter det att det är stake i honom och inte k*k i honom, eller?

Kved, ett kvidande kved, ett fuktigt, hungrigt kved, det är mitt nya ord.
Jag vill ge det liv!
Ett liv fullt av under.
Ett underliv.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive