lördag 30 augusti 2014

Bloggjerka

Den här helgen börjar Annika sin Bloggjerka igen. Inte nog med att hon ställer en spännande fråga, hon lottar även ut bokaskar från Nillas handelsbod.

Om jag vinner utlottningen är jag väldigt sugen på Bokask Krans, som är snyggt svart med en vit krans på. Bilden är lånad från Nillas handelsbods hemsida.


Nu över till helgens stora fråga:

Vad har du läst för spännande böcker i sommar?

Svaret är sjå klart ja, det har jag, men just nu måste jag erkänna att det är i singular. Jag läste "Livet efter dig" med av Jojo Moyes. Jag har tyvärr inte kommit längre än så, jag har börjat med många spännande böcker som till exempel "Borde vara död" av Pål Eggert, "Onskans arv" av Heather Graham, "Förlora för att vinna" av Eva Holmqvist och "Och hon gav sig inte" av Anna Vintersvärd. För att enkelt sammanfatta det hela så har jag varit väldigt ofokuserad den här sommaren och liksom inte kunnat få ro nog att läsa. Men nu jäklar ska alla de här böckera läsas igenom, jag plöjer just nu Borde var död, har en bokcirkelbok emellan, "Odd Thomas" av Dean Koontz. Eftersom jag pluggar till skrivpedagog är det dags att fokusera, läsa och plöja böcker, så fråga mig till jul så tror jag att jag har ett mer omfattande svar.

10 kommentarer:

 1. Jag har ännu inte provat på Jojo Moyes, men har en av hennes böcker väntandes i bokhyllan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi blev alla förälskade i hennes bok i vår bokcirkel i alla fall, och jag har sett många fler som gillar boken på nätet :) rekommenderar starkt.

   Radera
 2. Livet efter dig är verkligen en underbar bok.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag slukade den på två dagar, sådant är skönt

   Radera
 3. Jag måste snart läsa något av Moyes känner jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag har ju bara läst den här, men är sugen på att prova fler. Väldigt lättläst, det gick fort att komma igenom

   Radera
 4. Jag gillade inte Livet efter dig, tyvärr. Upplevde den som smaklös. Men jag tänkte ändå ge Moyes en till chans att charma mig, kanske med Sophies historia? :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så tråkigt, men smaken är ju delad. Som tur är. Blir nyfiken på exakt vad det är som är smaklöst, är det slutet måntro?

   Radera
 5. Jojo Moyes är ingen favorit hos mig, och jag har inte heller lyckats läsa så mycket som jag hoppats på i sommar...

  SvaraRadera
 6. Jojo Moyes känns som en sådan där som jag borde läsa, om inte annat bara för att ta reda på vad det är alla pratar om :)

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive