söndag 27 juli 2014

Tjugotredje delen och promotion

Blev inte så mycket bloggande under dagen på lördagen heller så ni får se i efterhand vilket citat som prydde dagstidningen i mitten på all följetongstext.

Jag håller på att försöka promota vilket går lite så där. Jag har så många tankar och idéer men sedan kommer verkligheten och bråkar med mig. På fredagen skulle jag och en väninna iväg och promota lite medan vi ändå handlade. Jag hade gjort jättesnygga häften med första kapitlet av Alvhilda där utsidan var själva bokomslaget. Jag avslutade det hela med några citat från positiva läsare och information om hur de kunde beställa boken från nätet. Jag hade även med min mailadress om de ville ha kontakt med mig direkt och få ett signerat exemplar och slippa frakten, eftersom vi skulle dela ut det i vår egen stad. Jag tänkte även ta med några av de foldrar som varit så bra under Steampunkfestivalen. Planen var även att skriva ut några reklamaffischer och sätta upp på offentliga anslagstavlor i stan.

När jag skulle skriva ut dem, tio stycken, läckte det ut bläck på valsarna och utskrifterna blev jättefula. Klart man blir irriterad. Känns som om det varit lite på det sättet när det gäller det mesta runt boken. Jag sliter som ett djur med att få ordning på reklam eller för att prata om boken och antingen så blir det förstört eller så får jag väldigt svalt mottagande, som jag fick när jag försökte sälja in boken till bokhandlarna i stan jag bor. De sa genast att de kunde ju inte köpa in böcker från alla människor som råkat skriva en bok. Samma med lokaltidningen som inte heller kunde skria om alla som skrivit en bok.

Det är alltså de sociala medierna som gäller men det är svårt att nå ut där också har jag märkt, alla skriker högt och vill synas i etern, men där behöver jag i alla fall inte oroa mig för läckande bläck.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive