söndag 22 juni 2014

Läsbingo 2014

Jag snubblade på den här som Boktokig tagit fram. Jag tyckte att det var en rolig idé och tänkte att jag skulle köra den under sommaren och uppdatera i sidan här på bloggen över hur det går för mig. Först tänkte jag att det var som en vanlig bingo, att det räckte med en rad för att kunna skrika glatt, men det lutar mot att hela skall vara ifylld. Det är väl både tur och otur kan jag tänka eftersom min lapp ser ut så här efter fem dagar.
I onsdags lyfte jag en bok mitt i städningen då jag egentligen inte hade tid, och började läsa. Det var Heather Grahams bok - Ondskans arv. Jag fastnade och har sedan fortsatt läsa den och det är en bok på över 300 sidor och det regnade i morse när jag läste och det var en slumpmässigt vald bok. Den utspelar sig dessutom i USA och jag hade klänning i onsdags när jag  började. Det skulle räcka med att jag sätter mig i soffan och läser och väntar tills det blivit torrt ute i trädgården för att fylla en rad. Det är ju kul att jag redan nästan gjort en hel rad och att jag faktiskt har möjlighet till det, men att fylla hela? Det är lite av en utmaning eftersom jag har svårt för att koncentrera mig på en bok när jag umgås med andra eller om det är mycket liv och rörelse runt omkring så både med en vän och på ett café känns krystat för mig.

Men jag ska göra ett gott försök.

Kommer du?

1 kommentar:

  1. Jag kommer aldrig kunna kryssa i den där hatt/keps-rutan, eller den om mindre än 150 sidor. Annars borde det gå.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive