lördag 3 maj 2014

När musiken tystnat och gästerna gått hem


 Igår var den stora dagen, releasfesten för min älskade Alvhilda. Hela familjen var delaktig och alla hade sett till att ha tema grönt och svart på olika sätt. Maken hade även lyckats få till en liten bow ties are cool vilket så klart är lite extra trevligt. Jag hade en hel del pyssel för mig med Alvhildamuggar och inredningen var självklart grön rakt igenom.

 Vi hade gjort snittar med lax som vi bjöd på vitt vin till. Det som gick mest i början var dock chipsen och det grönsvarta smågodiset. När de flesta hade anlänt började jag med ett litet tal som sig bör där jag tackade min man för att han ställt upp på mitt skrivande och mina föräldrar som sponsrat hela utgivningen. Jag gick sedan vidare med att berätta och tacka min lilla läsecirkel som har läst och kommenterat hela serien. De fick sedan komma upp och berätta om sin bild av allt och det bjöd på många skratt.
Efter det kom signeringen som även bjöd på många kramar.

 
 Presentskörden innehöll som mest blommor men även lite choklad, te och en ryggmasserare för mina stunder med stel nacke. Ett av paketen innehöll något väldigt bokliknande och jag funderade över vad det kunde vara för spännande. Hade de köpt en Alvhilda och slagit in på pin tji eller kunde det vara en skrivlärobok som pik. Men det var en riktigt häftig skrivbok med hårda pärmar som påminde om en gammal klassiker från artonhundratalet.
Tack så hemskt mycket för alla fina saker och hoppas ni alla blir nöja med upplevelsen jag bjöd på och erbjuder i Alvhilda.


När alla hade gått, vi hade städat ur lokalen och äntligen kom hem, trötta och nöjda, vankades det riktigt god gammal champagne. Det var en dryck vi hållit på under många år för att dricka vid något riktigt speciellt tillfälle. Vi var alla överens om att detta var ett sådant. Tyvärr hade den fått sig en lite besk eftersmak som jag och min mamma hade lite svårt att ta så vi drack bara ett halvt glas. Känslan var ändå densamma, den bubbliga lite lätt fantastiska.

Nu väntar jag på att allt ska lägga sig och jag ska hinna känna efter precis hur häftigt hela det här faktiskt är. Fartvinden har inte lagt sig riktigt än.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive