söndag 11 maj 2014

Kom och köp, extra prima

Först och främst kan jag berätta för var och en att min goda vän MrsData har en utlottning den här veckan, på Alvhilda. Så skynda fynda där inne.

Nu har jag ställt upp böckerna i en bokhylla så att det ska bli lättare att få fram dem vid köp. Jag ska självklart fortsätta försöka få in henne i bokaffärerna och jag kommer försöka få upp ögonen på NA för boken men utöver det är det väl alla andras ögon jag måste öppna. Två böcker sålda idag varav den ena var planerad och den andra spontan. Telefonsamtalet inför det spontana köpet löd:

Hej, jo, min pappa är på besök och han blev nyfiken på din bok. Jag sa att han kunde få läsa lite i den och efter det har han inte kunnat släppa den. Han har läst den oavbrutet men ska åka hem nu och vill ta med sig ett exemplar så jag tänkte köpa en åt honom.

Helt seriöst, säger inte det att den är läsvärd för alla åldrar och båda kvinnor och män. Tonåringar, medelålders och nu även pensionärer fastnar för boken. Framsidan är så pass klatschig att folk spontant lyfter boken bara för att läsa och kika på den. Baksidestexten öppnar för ännu mer intresse och jag har fått kommentarer om att jag har ett snyggt språk och att den är välarbetad samt att den är spännande.

Tänk om affärerna ändå vågade satsa. Men, nu ska jag jobba på att tömma min egen hylla, vill du hjälpa till? Hör av dig för ett signerat exemplar. Endast 179 kronor för en inbunden och förföriskt vacker bok.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive