tisdag 8 april 2014

Första intervjun

 
Idag efter jobbet gjorde jag en intervju hos Karlskogakuriren och Karlskoga tidning. Efter en lång tid med allergier och krångel i ansiktet sminkade jag mig rejält för första gången på ett halvår. Det var kul att se lite snygg ut för en gångs skull. Och ja, då måste man faktiskt göra den obligatoriska selfien på kontoret innan avfärd.  
Inför intervjun fixade jag till en Alvhildabok att visa upp.
Men hon har ju inte kommit från tryckeriet än säger väl någon då, och det är helt riktigt. Men jag gjorde en attrapp. Jag skrev ut omslaget på skrivaren och satte den runt en annan bok. Det fick bli en pocket för att pappret skulle kunna fylla ut, min äkta bok kommer ju vara större för det är ju en hårdpärmare. Och självklart tog jag en Nobelpristagare, man vill ju skaffa sig bra karma till boken.

Intervjun gick ganska snabbt. Jag blev ställd för fotografering och  medan fotografen knäppte kort efter kort blev jag utfrågad om bakgrunden, framtiden, planerna och vad jag sysslar med i kommunen. 

När jag kom hem passade jag på att ta lite fler fotografier, nu när jag ändå är så himla snygg och faktiskt har en bok att visa upp. Jag har haft så dåligt med bilder som jag känner att jag kan ha i representativa sammanhang, eftersom jag haft så mycket utslag och problem tidigare. Men nu tror jag allt jag kan ha en liten arsenal av fotografier att använda, eller vad tror ni?

4 kommentarer:

 1. Tycker du är sötast på selfien faktiskt, men det beror kanske på att du ser sådär finurlig ut som jag är van att se dig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja nog är jag allt en aning finurlig

   Radera
 2. Vad roligt! Du är verkligen på gång nu! :)

  SvaraRadera
 3. Ja, nu händer det grejer, tror och hoppas jag :)

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive