tisdag 18 februari 2014

Min vår

Jag sitter med huvudet böjt över datorn större delen av dagarna, men det är sällan jag hinner vara här inne och skriva - tyvärr. På jobbet skriver jag utredningar och journalanteckningar och hemma skriver jag på noveller eller romaner. Om jag inte fick någon utdelning hade jag nog inte varit lika ihärdig som nu, eftersom det känns som om jag inte gör annat än skriver och skriver. Men, utdelning blir det.

Fortfarande under arbete, men så lik slutet som det kan bli för tillfället
(Förhoppningsvis) Först ut är Alvhilda som jag gör det sista i, fortfarande. Det är mycket innan allt är på plats. Egentligen skulle hon varit sjösatt i dagarna men nu sitter jag med den sista korren istället. Förhoppningsvis kommer hon vara färdigkorrad till slutet av februari/början av mars så att hon kommer ut i slutet av mars.

Bild lånad från Whildeanska vårens facebooksida
Den 12:e april kommer den Vhildeanska våren ut. Det är en novellantologi med 113 medverkande som skrivit noveller om kärlek och erotik. Jag är med på ett hörn här. Det är ett väldigt litet hörn kan jag erkänna. En av mina kortare texter där jag bygger mycket på genus och förväntningar.

Bild från Andra världars hemsida
Bångstyrig, en novell i steampunkanda, kommer publiceras i Andra Världars Steampunkatologi 26: april. Den kommer släppas samtidigt som Andra världars bokmässa i Jönköping samma datum där jag kommer stå och sälja alla tre böcker, så ni är hjärtligt välkomna att hälsa på mig.

2 kommentarer:

  1. Härligt att du får till det med skrivandet :-) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, ja. Jag är helt förundrad själv också :D

      Radera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive