söndag 16 februari 2014

Doktorsfikat är slut

 Igår hade jag ett sent födelsedagsfika. Eftersom vi bygger om kan jag inte bjuda alla jag känner, även om jag så gärna skulle velat, men den skara som kom verkade i alla fall trivas. Eftersom jag snöat in så mycket på Doctor Who på sistone hade jag ett litet tema.
 Jag var själv klädd i fluga och hade mitt fina DW-halsband på mig. Strax innan märkte jag att den berlock som jag fått av min svägerska i förskottspresent passade mycket bra på DW-halsbandet. Alla kanske inte ser kopplingen, man bör ha tagit sig en bit in sjunde säsongen för det ;)

Jag hade inte legat på latsidan inför kalaset, även om jag egentligen inte har någon tid över för sådant där kul bakeri som jag alltid älskade tidigare. Men några hastigt ihopkastade tardiskakor och flugkakor kunde jag ju i alla fall göra, men fina citat på varje. Bilden är tagen innan citaten skrevs på tardiskakorna dock, men det var lite smått och gott som: bigger on the inside, call me Sexy, hello sweetie, spoilers och lite annat.
Jag ville ha gjort avlånga äppelpajsbitar med vaniljsås (MrsDatas eminenta idè), men jag hann inte.utan köpte istället två färdiga tårtor och bakade snabbt ihop en Tardis och en fluga i sugarpaste och satte på. Självklart fick även de fina citat som passade sockerpasteverken.


Det absolut finaste var ändå den fantastiska bild min whoian-dotter  knåpade ihop till kalaset. Hon har helt gått på gehör i sin stavning för de olika orden på Tardisen och för att gå i tvåan och bara pluggat engelska i en termin tycker jag det är fantastiskt. Hon har även blivit en hajare på paint Jag är så stolt.

1 kommentar:

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive