söndag 10 november 2013

Bloggjerkan med en litterär önskning

Jag är sen med min bloggjerka, brukar föröka få upp den på fredagarna men jag ligger lite efter i de flesta områdena. Frågan för den här gången är

Vad önskar du dig mest av allt just nu som är relaterat till böckernas värld?

Ja, det är väl inte så svårt: jag önskar att jag fick min läs- och skrivlust igen. Jag är med i NaNoWriMo men drar mig från att sätta mig och faktiskt skriva. Jag har valt en bok till den cirkel jag är med i som jag tycker är intressant men jag prioriterar aldrig någon lästid.


10 kommentarer:

  1. Jag har en egen nanowrimo och det funkar fint. Skriver på i en ganska god takt tycker jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skönt. Som jag säger, det viktiga är ju inte att du vinner, det viktiga är att du får dig en rejäl skjuts. Just nu känns det dock som om det är varken eller för mig

      Radera
  2. Går lite sisådär för mig i NaNo måste jag säga. Läslusten är inte heller på topp, eller egentligen är den nog det bara att så fort jag sätter mig och läser känner jag mig dålig för att jag inte gör något viktigare. Som skriver eller pluggar.

    SvaraRadera
  3. Ibland finns inte lusten, hoppas den återkommer snart!

    SvaraRadera
  4. Trist när lusten tryter! Förhoppningsvis är det väldigt tillfälligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag funderar på att inte pressa mig nu under nano som jag hade tänkt, göra färdigt allt som stör och sedan hoppa på min egen pridewrimo (privet december writing mounth kanske

      Radera
  5. Åh det är så jobbigt när läslusten försvinner! Men den brukar alltid återkomma. :)

    SvaraRadera
  6. Jag har ju aldrig provat att skriva böcker, men väl program. Om jag är stressad och bara tänker på allt jag måste göra så låser det sig bara. Det är nog svårt att vara kreativ under press. Försök lura dig själv att du är lugn :)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive