onsdag 2 oktober 2013

Splittrad

Just för ögonblicket sitter jag och och pluggar, skriver ett kapitel i nya boken, redigerar om Alvhilda ännu en gång, söker jobb och funderar på hur jag ska kunna jobba med författande på heltid och ändå få det att gå runt ekonomiskt.

Jag skrev ett inlägg 16:e september, om en person som står på en avgrund, trycks mot den, och sedan tar ett beslut. Beslutet var att hoppa och personen var jag. Jag hoppade och jag har ännu inte landat. Ja trevade runt i mörkret utan att hitta någon trygg plats att ställa mig på och jag trevar fortfarande medan jag faller. Jag trevar både efter trygga platser att ställa mig på, det invanda, stigar jag redan gått som jag kan men jag söker även efter de där outforskade vägarna.

Jag tittar på olika utbildningar, jag funderar på att forska, jag grubblar över hur jag ska kunna hålla drömmen om att leva på författarskapet vid liv. Föreläsningar, vilken sort? Vad är jag proffs på? Jag kan sociala samspel, jag kan relationer och jag kan röda trådar men hur bygger jag upp något utifrån det?

I mitt hopp har jag gått från att bara promota min bok till att promota mig där jag startat en ny sida på facebook som ni gärna får gå in och stötta mig på och jag har öppnat upp en ny blogg som bara ska handla om mitt författande och mitt nya liv där jag hoppas att jag kommer hitta den nya vägen som kommer bära mot lycka och självförverkligande. Jag kommer köra bloggarna parallellt ett tag eftersom jag fortfarande har en del omogna saker att förmedla till omvärlden - de där när jag bara leker vuxen.

Här hittar ni mig:
https://www.facebook.com/lindgren.pernilla
http://pernillalindgren.blogspot.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive