fredag 2 augusti 2013

Like a boss

Jag har wrapp. Wrapp är, för den som inte vet, en app där man får rabatter skickade till sig som man sedan kan använda på olika sätt. Det är både via internet och i vanliga affärer. Jag är dålig på att nyttja dessa måste jag erkänna men just den här gången kunde jag inte låta bli. Jag fick en fin rabatt skickad till mig som passar himla bra inför kommande tisdag, så jag nyttjade. Jag gjorde min beställning och tryckte sedan in koden jag fått från wrapp. Inget hände. Jag kikade och läste siffrorna och undrade varför det var så mycket pengar i betalningsrutan fortfarande.

Då såg jag att den inte kände igenom de siffror jag tryckt in, att koden inte stämde. Därför fick jag sätta mig och ringa till dem. När jag ändå hade dem på tråden ifrågasatte jag att det tillkommit 99 kronor i frakt trots att det var det enda sätt som man kunde tillgodose sig varan. Detta utan att jag sett att det stått någon annanstans. Jag tyckte att frakten borde vara inräknad i den summa som var från början. Jag fick då lov att maila för att slippa få varan hemskickat. Nu var det ju inte så att jag inte hade råd, det var en principsak och jag kommer ändå välja att få den hemskickad för jag är lat. Sedan fick jag, efter att även hon provat koden, en ny kod som funkade.

Alltså innebär "Wrapp shopping like a pro" att man inte fixar koden, måste ringa, gnälla och få en ny kod som man trycker in i samråd med företaget.

Bara så att ni vet. 

1 kommentar:

  1. Irriterande, jag försöker hålla mig klublös eftersom jag blir tokig på att få mail, mess och hemskickade "just du är våran bästa och därför..."

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive