lördag 24 augusti 2013

Blog your hart out

Fick en nominering av MrsData där jag skulle svara på fem fina frågor. Jag tackar för att hon tänkte på mig och eftersom jag har haft en svacka kan ju en liten utmaning vara en riktigt bra sak. Here goes:

Reglerna är som följer - svara på 5 givna frågor och nominera 5 andra bloggar med färre än 100 följare. Och så meddelar man såklart de man nominerat om att man har gjort just det.

Jag var så jobbig så jag översatta helt krasst frågorna från engelska till svenska, rakt av.

1. Vem inspirerade dig/ uppmanade dig att börja blogga?
Ingen, tror jag. Jag vet faktiskt inte. Jag började skriva dagbok inne på Helgon.net en gång i tiden. Det var kul, jag skrev lite ironiska och sarkastiska inlägg om livet och kände att det kunde vara kul att göra mer offentligt så jag startade den här bloggen.

2. Hur väljer du ämnen att blogga om?
Tja, jag började blogga lite allmänt, Mycket studier och föräldraskap och vikt. När jag började skriva mer seriöst blev det mitt huvudämne men jag är fortfarande en mycket allmän blogg. Jag har inte så mycket snack om skrivandets arbetssätt eller tips för det är det så många andra som är bra på. Det blir mer vardag och få saker att gå ihop. Mitt eget favoritämne är nog att just ta med saker jag tycker är roliga ur vardagen, eller mysiga. Dråpligt är i alla fall fortfarande favoriten. Jag har även en blogg som bara rör min roman och en inredningsblogg som det inte händer något i alla längre. De båda är lite mer nischade.

3. Vad vet de flesta inte om dig?
Massor, och vet ni vad, det finns en anledning till det ;)

4. Vilka tre ord beskriver din stil allra bäst?
Kreativ, goth och busigt.

5. Vad tycker du om att göra när du inte bloggar?
Socialisera och skriva.

Vilka ska jag själv nominera?
Nathalie, även om jag vet att du säkert har fullt upp med annat ;)
Eva, bara för att jag är nyfiken
Katarina för att hon ska få lite annat att tänka på
Malin för att hon ska kunna berätta om allt hon pysslar med runt om sitt boksläpp
Och
Nina för att det liksom bara kändes helt rätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive