måndag 22 juli 2013

Ny favorit

Det här med blogg är en sak men jag har fått upp ögonen för vloggar. Eller, i alla fall en vlogg. Det började med att jag var inne och kikade på Repair her armour som är en kul, nördig blogg där en person klär på tevespelshjältar som är halvnakna. Han förklarade för en person som undrade varför han förminskade brösten på dessa tevespelshjältar och att han då länkade till vloggen i fråga. Jag kikade då på den här filmen:

Medan jag kollade på den fick jag höra från min vän att det var den enda vloggen han faktiskt följt och han tipsade mig om det här inlägget i debatten:
Jag måste erkänna att jag garvade ganska gott åt den och har efter det kikat runt ännu mer. Hon är kul och ger en riktigt trevlig stund framför datorn. Jag har fått en tutorial om hur man sminkar sig när man är full bland annat och en rejäl genomgång av sådant som killar inte förstår om oss tjejer. Kika in på hennes kanal och kolla om ni hittar något mer ni gillar. http://www.youtube.com/user/JennaMarbles

Jag själv har hittills bara lagt upp tre klipp från Pet shop boys-spelningen jag var på inne på min kanal men funderar på att använda den lite mer flitigt framöver. Kanske göra lite inlägg till Alvhildabloggen eller något hit in. Min kanal hittar ni här: http://www.youtube.com/user/ThePernyy

Använder ni själva youtube till något? På vilket sätt tycker ni den är ett bra forum och har ni något ni själva vill länka till. Jag är mycket nyfiken på fler spännande filmmakare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive