onsdag 31 juli 2013

En solglimt i vardagen

På det senaste har jag gått på tom tank. Jag har inte haft lust eller ork med något. När det gäller Alvhilda har jag inte skrivit mycket nytt utan bara redigerat, det har funkat eftersom det redan är färdig text. Jag har, som man kan se, inte orkat uppdatera bloggen och naglarna har faktiskt, ve och fasa, varit nakna allt för ofta. Många kvällar har gått åt till att titta på film och teve istället för att läsa och skriva. Jag är trött och har inte lust med något. Novelltävlingen går ut vid midnatt och jag är inte motiverad att öppna novelldokumentet för att färdigställa.

Bild lånad från AdLibris
Då, mitt i allt segt och gnälligt, får jag en inbjudan till en releasfest för att jag varit en stöttande person i en författarens utveckling. Jag är så glad att hon kommer ihåg mig, trots att jag trodde att jag inte syntes alls under den sten jag krupit ner. Jag är hedrad och glad att få dela denna fantastiska stund med Malin Roca Ahlgren som kommer ut med "Stadsfjäril - Barcelona Noir" i slutet av augusti. När man får äran att dela något så positivt och roligt ger det en sporre.

Den sporren hoppas jag kommer kunna få mig att blåsa liv i bloggen igen, att jag kommer hälsa på er alla där ute och hinna peppa igen, för när man peppar andra och följer med i deras framsteg, då smittar det av sig så att man själv får en positiv bild av livet och framtiden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive