söndag 12 maj 2013

Gräslig nailart

Den här söndagen var det temat gräsligt. Min tanke var då att det bara inte kan gå fel. Jag gör gräs och blir det inte bra så blir det i alla fall gräsligt. Jag tog ett brungrönt lack som grund, en mellangrön och en gulgrön ovanpå och sedan tog jag en tandpetare och drog upp färgerna blandat i varandra för att få till grässtråna som var blandade med de mörka, mellangröna och gulgröna färgerna i. För att sedan skapa ännu mer gräskänsla la jag in lite ängsblommor i rött och gult. Alltså är det en gräslig äng på naglarna. Mycket nöjd.

Vad man även kan se på den här bilden, så lade jag lite genomskinlig holografiskt glitterlack i botten för att få fram den där fuktiga daggkänslan.
Här ser ni naglarna vid olika bakgrunder, så som så många andra brukar göra. Gräs och ängsblommor brukar motsägelsefullt trivas vid tågspår så jag lägger till lite där och sedan jämför vi med en gräsmatta. Det var tidigt i veckan, innan sommarvärmen väckt allt så blommorna var inte medgörliga, och inte heller gräset var speciellt grönt. Det var tur blommorna och gräset frodades så härligt på naglarna istället.

Vill bara säga att bilderna var mycket klarare och bättre i min iPhone än vad de blev här inne men det är inte mycket jag kan göra åt det.

4 kommentarer:

  1. Tolkningen är ju fullständigt strålande! ;-)

    SvaraRadera
  2. Den här manikyren kan man verkligen kalla gräslig =) Det ser ut som eh härligt somrig manikyr!

    SvaraRadera
  3. Denna manikyr var verkligen med gräsig än gräslig :) Den var söt, jag får lite påskvibbar av den.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive