tisdag 12 mars 2013

Pysselverkstaden i full gång

Nu är det knappt två veckor kvar till "Andra världar" och förberedelserna är i full gång. Jag ska ju skylta med mina noveller och jag ska ha de två första kapitlen ur alla tre böckerna framme för läsning samt att jag kommer ha min spin off-novell på display. Alla kapitlen och novellen ska göras till små häftade böcker som jag ska trycka själv. Det innebär en del pill med att sätta alla sidor i rätt ordning men innan det måste allt korrekturläsas och rättas och läsas igenom och korrigeras ytterligare en gång. Sedan ska jag hinna ordna med signering av e-novellerna vilket kommer bli en spännande liten anordning och snygga tavlor av både noveller och och böcker. Halsband har jag fixat men lite annan give away måste ju också fixas.
Hur mycket räknar jag med att sälja då? Ja du, inte mycket för jag har ju bara tre e-noveller till försäljning men jag räknar med att få chans att promota mig själv, visa upp det jag arbetar på och göra folk intresserade av Alvhilda och mitt fortsatta författande, för jag har bestämt mig för en sak - jag är här för att stanna och jag ska ta en bit av kakan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive