fredag 15 mars 2013

Första riktiga skrivdagen


Jag har en överenskommelse med min chef, att jag har tjänstledigt 20% för att hinna med skrivningen men framförallt är det för min stress över livet - vilket skrivningen har en stor del av. Det är jobb, skriv, renovering av hus, barnuppfostran, frugrejer och så ska jag andas också. Just nu rullar det på en del på skrivsidan och det här med att gå ner i tid är något jag och min man har pratat om att jag kan göra. Det är än så länge tjänstledig tid, men vi får se vad som händer framöver. Kanske krävs jag på heltid igen och då är sagan slut.

Just nu är det i alla fall så att jag är "ledig" på fredagar för att frigöra tid för min skrivning. Om jag skriver på fredagen eller inte är inte alltid relevant, att frigöra tid kan även innebära att jag tar hand om hushållet så jag inte behöver tänka på det under kvällarna utan kan skriva då istället, eller att jag sköter om renoveringen då så att jag slipper göra det på kvällarna och kan skriva istället.

Idag är första fredagen jag faktiskt sätter mig för att skriva - ska städa också men det gör jag i pauserna. Framförallt ska jag rätta text och ordna inför Andra världar för nu är det sista veckan innan det är dags. Jag måste ju ha något fysiskt att visa upp menar jag. Jag har ordnat med olika sätt att visa upp mina produkter och olika sätt att göra reklam för mina produkter och nu ska bara de sista detaljerna på plats.

Men mitt i allt det här får jag för mig att jag måste rätt till allt cyber också, så att det är snyggt för de som tar visitkort och går in och kikar på facebooksidan och bloggen. Jag måste nog lyssna på my captain, oh captain - Picard - han vet vad han pratar om.

Bild lånad från Sofie Trinh Johansson

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive