onsdag 30 januari 2013

Att prioritera

Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera min blogg. Mina naglar har inte varit ordentligt manikyrerade och målade på flera månader. Jag har suttit vid datorn, klistrad vid skärmen, för att skriva skriva skriva - och då inte för att uppdatera så mycket som att bygga på trilogin, renovera och uppdatera mina noveller.

Samtidigt som jag prioriterar mitt skrivande, vilket gör att jag mår bra, så saknar jag det där andra. Men sedan i söndags, då jag skickade in den senaste novellen, har jag tappat fokus. Jag har petat på en novell men inte riktigt kommit någon vart. Därför, när jag ändå satte mig i fåtöljen, valde jag att inte ens försöka. Jag glodde på teve med familjen och målade naglarna. Livet har liksom kommit över mig och jag passar liksom på att leva lite.

Här är några glimtar ur livet:

I lördags hade vi monsterkalas för dottern och hennes närmre trettio gäster. Det krävde en del energi och tålamod. Kan ha varit det som tog död på min ork och skapande. Det gick i alla fall bra och vi överlevde. Här ser ni alla barn vara zombies i den hysteriska leken zombiestop - ett två tre rött ljus. 

Min kreativitet gick väl inte helt över, men jag blev inspirerad på ett annat plan än just skräckskapande i text. Jag satt med appar och gjorde om alla dotterns kompisar till monster och fastnade för att göra om även mig själv. Här är några fina bilder jag lyckats skaka fram. vissa menlösa, vissa coola och vissa lite väl läskiga, enligt några kompisar.

Sugen - menlös -cool

Snygg - läskig - läskigast

Jag har bakat spökkakor

 och målat naglarna

Vi får väl se om det släpper snart så jag får iväg ännu en novell.

Och så har jag väntat otåligt på utlåtande från lektören också ...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive