fredag 28 december 2012

Jag och skor - never ending story

 Jag har en åkomma som heter halux valgus vilket gör att jag inte kan ha alla typer av skor. Jag kan egentligen mest bara ha foträta och breda skor utan klack. När jag var tonåring var det inte så illa som det är idag och då gick jag med jämna mellanrum med klackade skor. Idag gör jag i stort sett aldrig det. Jag tror det är därför jag har fått mitt skointresse, man längar alltid mer efter det man inte kan ha brukar man säga. Nu har jag lyckats igen. Mrs Data var här och visade en sida där hon köpt en klänning och dom hade en skoavdelning. Ni sitter jag här igen och dregglar ner tangentbordet.
Fan! 

 
Bild lånad från www.modcloth.com

Bild lånad från www.modcloth.com

Jag har redan lagt flera tusen kronor på skor jag aldrig använder på grund av mina kassa fötter och jag kommer inte göra om samma fel åter igen, men drömma, ja det kan jag.

3 kommentarer:

  1. Du kan köpa dem till mig! Jag har storlek 39. ;)

    SvaraRadera
  2. Visst är det tråkigt. Jag opererade foten för HV för några år sedan och foten blev fin men artrosen i tåleden fortsatte att jävlas. Nu har jag även tagit bort skruven och foten känns mycket bättre. Jag kan tom göra utfall på gymet utan att få ont.


    Operation kan göra allt bättre men det är ingen garanti. Jag kan inte ha högklackat eftersom leden inte är lika böjlig som förut (men det kan min kompis som oxå opererats)

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive