onsdag 26 september 2012

Vad är väl en bal på slottet

Jag åkte ner i förra året och det var väldigt trevligt. jag träffade många spännande bokbloggare och författare. Dessutom var det trångt, varmt och näst intill hysteriskt vid tillfällen. Kvällen var mysig och det var en hel del skratt.

I år hinner jag inte åka ner till fredagen och därför kommer det vara lördagen som är mest aktuell. Det gjorde att jag inte kände ett överhängande sug, jag menar, lördagen är bara packad. Därför valde jag bort bokmässan. Sedan fick jag höra om en mycket spännande föreläsning som var på söndagen som fick mig att svaja i mitt beslut och övervägde att ändå åka ner, framförallt när Frida kom med förslaget att vi skulle samåka. Det är ju alltid positivt.

Nu har jag fått beskedet att hon ändå inte ska ner och då blir jag mycket tveksam till om fördelarna uppväger nackdelarna. Trångt, dyrt, krångligt och jag känner mig mycket mentalt trött. Jag har fortfarande en bok kvar att skriva, förlåt, tre, och jag tror det tar all den energi jag har kvar för ögonblicket. Jag får frågan om hur jag får det att gå ihop, att vara förälder, heltidsjobbare och skriva böcker och just nu skulle svaret vara- det gör jag inte. Från att vara bästis med Alvhilda på kvällarna har jag och dumburken faktiskt fått en nystart i vårt förhållande.

Jag hoppas vi ses nästa år istället då jag har mina böcker klara och har en helt annan agenda - promota något färdigt.

Ha så kul ni som åker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive