måndag 3 september 2012

Fokusproblem


I helgen blev jag klar med ännu en redigering av Alvhilda, första boken. Nu är det tänkt att jag ska läsa den bok som vi valt i cirkeln, Liseys berättelse av Stephen King. Jag har längtat till detta och känt att när jag är klar med redigeringen så kan det bli ett bra avbrott. Problemet är bara att jag nu börjat tänka på andra boken i trilogin och hjärnan spinner på scener, meningsuppbyggnader, smärtan och skräcken.

Hur ska jag kunna släppa dem nu, jag som måste gräva ner mig i Stephen Kings fina värld, men, släppa Alvhilda, Lisey, Allie ...

Det är inte lätt att vara så kluven som jag är just nu

4 kommentarer:

 1. Det låter jobbigt. Själv läser jag Badskumt just nu och har fått tag i ett företag som säljer handgjorda tvålar utan massa skitämnen i. Tänkte på dig och ditt eksem i somras... Nästa gång jag handlar så ska jag försöka komma ihåg att beställa en liten provtvål och skicka till dig om du vill testa och se om det hjälper

  SvaraRadera
  Svar
  1. Naaaw va gullig du är :) nu blir jag så där varm i själen. Det får du hemskt gärna om det inte är för stort besvär. Just nu håller jag på att kolla en tvål med havtorn i som ska vara bra. har bara hunnit prova en gång så vi får se vart det leder :)

   Radera
 2. Det finns chans/risk annars att du blir INSPIRERAD av vissa element i Lisey. Just sayin...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo jag vet, det är ju typ Stephen liksom :)

   Förresten, har du börjat läsa än, maken har nu börjat lusläsa första kapitlet, verkar bli klart ikväll så i morgon går han nog på andra kapitlet tror jag. Skulle vara kul om du hade något att säga innan han kommit för långt ;)

   Radera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive