onsdag 18 juli 2012

Novelltävlingar

 Här sitter jag i ett litet rum fyllt med sängar, ett bord, en kokvrå och en hel familj med semesteriver, övertrötthet, ovilja att sova och sällskapssjukhet. Samtidigt känner jag ett behov av att skriva. Jag har Alvhilda som skall färdigställas och jag har Ragnvald som pockar på uppmärksamhet. Samtidigt snubblar jag över novelltävling efter novelltävling som jag är översugen på att skicka in till. Jag har lagt de i deadlineordning och skall försöka skriva till dem alla, men, inga löften. Jag har ändå semester.

Här är i alla fall de jag tänkte försöka vara med i:
Icakurirens novelltävling med deadline 26/7. Tema väntan. Denna sitter jag och plitar på nu, är inte riktigt nöjd än. Har ungefär tio redigeringar kvar och bara åtta dagar så vi får väl se.

Hemmets veckotidnings novelltävling med deadline 15/8. Inget direkt tema men jag har en novell jag vill skicka in, efter lite omarbetning, men den regel de har är att den inte får ha varit publicerad tidigare. Menar de bara i pappersform eller även om jag publicerade den inne på kapitel 1? De har ingen enkel mailadress att skicka frågan till.

Fantastiknovellen 2012 som har deadline 31/8. Det skall vara sci fi, fantasy eller skräck. Där har jag ju en hel del i bagaget som bara behöver putsas upp lite så är de god to go.

Och så sist men inte minst så har jag snubblat över ännu en novelltävling när jag letade efter hemmets veckotidnings tävling eftersom namnen är så lika. Varför inte tänkte jag och har nu ännu en tävling att arbeta till. Den har deadline lite längre fram dock.
Hemmets journals novelltävling med deadline 1/12 med temat svensk sommar och med kvinnlig huvudperson.

Någon som har någon mer tävling på lager som jag missat? Så jag får ännu mer att skärma mig från omvärlden med.

4 kommentarer:

 1. Till de där veckotidningarna får det nog vara lite mer lovey dovey än din sedvanliga skräck. Om du vill ha chans att vinna alltså. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så du tänker så :)

   Radera
  2. Inte jag - juryn. Det är ju gamla tanter som läser de däringa tidningarna. ;)

   Radera
 2. Jättebra att du tipsar om olika tävlingar.Tack, säger jag!
  Hälsningar
  Birgitta

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive