söndag 22 juli 2012

Nail art eller nail fart, vet inte vad jag ska titulera det ill

Träning ger färdighet brukar man säga men här krävs det mycket träning, det vill jag lova. Jag hittade några roliga lack och hade en bild av hur fint det skulle bli med blommor och blad ovanpå. Det skulle det säkert också om det vore någon som kan måla som gjorde det. Eller ja, jag kan ju måla när det inte handlar om smått och detaljer. Får nog gå tillbaka till de där mer diffusa konstverken. Here goes i alla fall:

 
Två olika metalliclack i olika blå nyanser, båda depend och blommor och blader i akryl.

Som sagt, det ser rent färdjäkligt ut, vägen i bakgrunden är snyggare. Nu går jag och gör något annat istället, som att lata mig och ha semester så får vi se om jag kommer på bättre tankar till nästa söndag.

Efter att jag lagt upp inlägget fick jag ett ryck och hällde ut alla lack jag tagit med mig på min semester (endast de små flaskorna fick följa men) vilket är ett begränsat utbud.Jag valde sedan ut två av lacken, egentligen ett: Depen 069 som är ett knallrosa lack med, vad jag tyckte, känslan av metallic i flaskan. Det var det dock inte när jag väl fick ut det. Jag hade tänkt bara slänga på mig det och vara glad och skita i resten men såg att Depend 218 matchade det första lacket helt förträffligt, och då kunde jag inte låta bli så
 om detta kan gå under rubriken nail art, så är jag fortfarande game.
 Här kör jag en Data och matchar med dotterns mycket blyga plånbok, den som aldrig synd eller skär sig mot något.

2 kommentarer:

  1. Vad lustigt, satt och läste LeLacks blogg och klickade in på din. Inser efter ett tag att jag blev nollad av dig i öret 2006 på hösten :) Kommer ihåg det för du skrev ner hela fantomens brallor på baksidan av min nollebricka. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tja, det låter ju onekligen som något som jag skulle kunnat göra :D och eftersom jag var en sådandär rättspsykare under den perioden är sannolikheten för att det var jag mycket stor :D härligt att gjorde intryck.

      Radera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive