söndag 10 juni 2012

Smärta

Jag har haft det förr och det är så onödigt.

En smärta i ryggslutet som är helt enorm. Det började i torsdags den här gången. En löjlig liten vridning med en klickande känsla i ryggen och sedan börjar helvetet. Det är som om hela ryggen är spänd och det behövs bara en liten rörelsen för att hela ryggen ska gå av, like a twig!

Samtidigt som jag vet att den inte kommer gå av och jag vet att smärtan bara är en form av hjärnspöken så går det inte att jobba sig igenom det. Smärta är för överväldigande.

När jag sa på jobbet att det fanns viss risk att jag inte skulle komma på fredagen för jag kanske skulle ligga orörlig i sängen så kallade chefen in förstärkning. Inte så som man gör när man jobbar kommunalt med vikarier utan han ville satsa på mig och skickade mig till kiropraktor, som är jättedyrt. Jag var där och det var helt okej. I går hade jag ont men kunde röra på mig och därför tänkte jag att det var på bättringsvägen. Tills kvällen då en desperat smärta tog över min kropp jag jag kastade mig in i sovande.

Idag vaknade jag helt orörlig. Det gör så ont bara jag rör mig någon millimeter och jag har brottats med sängen i närmre en timme för att ens komma upp.

Nu känner jag mig jätteskyldig eftersom jag inte blir bättre, när chefen lagt så mycket pengar på mig och jag vet inte om jag vågar sjukskriva mig på grund av värken i morgon.

Får väl sätta klockan på fyra för att hinna komma upp och ta mig till jobbet i tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive