torsdag 31 maj 2012

Trött och nöjd

Idag känner jag att de flesta krafter jag haft tagit fullständigt slut, jag själv har tärt på dem, men känner mig nöjd med resultatet. Jag har haft en heldagsföreläsning om den personliga marknadsföringen och alternativa vägar till jobb. Jag satt igår och planerade denna dag till halv elva på kvällen eftersom jag inte haft tid tidigare då jag haft deltagare och jobbat med deras planering. Man skjuter ju gärna på de mindre akuta sakerna tills de blir akuta.

Jag hade ju hela paketet ganska bra planerat redan innan men jag skulle ju ha ordning på materialet så som de tre powerpointpresentationerna, vad jag skulle säga och de grupparbeten som de skulle ha. Efter att ha kommit i säng vid midnatt var jag på jobbet vid halv åtta för att förbereda inför andra saker som jag hade med andra deltagare. Efter att ha krånglat en stund med den där kanonen som skjuter bilderna från datorn, som var uppsatt i taket, upp och ner (vilket var i sin ordning) och därför visade allt upp och ner på väggen (vilket inte var i sin ordning) som inte ordnade sig genom bara en enkelt knapptryckning som vi fick instruktionerna om att den skulle, så vände vi hela datorn upp och ner (nej, vi vände inte datorn, bara på skärminnehållet).

Dagen var underbar, jag verkligen älskar det här med att hålla i kurser, ha föreläsningar, hålla grupparbeten och ge bra tips till folk. Jag började med att förklara vad personlig marknadsföring var och gick in på "hisspresentationen" som de tillsammans fick sätta sig två och två och hjälpa varandra ta fram. Sedan körde jag innovativa CV:n vilket hänger ihop med den personliga marknadsföring då man skall få sin personlighet, och det budskap man vill ha fram av sig själv, lysa igenom i den design man tar fram. Efter lunch hade jag en föreläsning om de sociala medierna och hur man kan använda dem för att söka arbeten vilket mynnade ut i diskussioner utifrån ett underlag de fick av mig. Jag avslutade sedan med att de fick ta fram olika sätt utifrån det vi gått igenom under dagen, för att promota något.

Skitkul och det kändes som om det inte bara var jag som tyckte det. Det var i alla fall tillräckligt bra för att de skulle vilja att jag kom tillbaka och fortsatte köra lite innovativa CV:n för att de skulle kunna få mer tips och idéer och hjälp att utforma sina skitsnygga CV:n.

Jag hann dock inte slappna av efteråt eftersom jag varit tvungen att boka in ytterligare ett besök efteråt vilket gjorde att jag kom först och gick sist från arbetet och stupade i säng när jag kom hem. Nu ligger jag trött och nöjd i sängen med min lap top och hoppas det vankas te snart, för det känner jag mig ganska värd.

I morgon hoppas jag på en lugnare men gärna en lika givande dag, vilket inte är omöjligt eftersom jag har ett så givande och underbart jobb.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive