lördag 26 maj 2012

Mitt allra första förläggarsvar

Ja, så kom det då, förläggarsvaret. Jag fick det inte på en fredag som Anneli så ofta råkar ut för utan på en lördag. Men även om det inte var ett ja så var det inte heller en hel refusering, det var feedback och välkommen tillbaka.
"För det första vill jag säga att jag fullkomligt älskar din idé" 

"MEN ditt manus behöver en hel del bearbetning och omskrivningar, vilket jag tyvärr inte har tid och möjlighet att hjälpa till med."

"efter en ordentlig genomarbetning och när din stil och språk har mognat så är detta absolut ett manus jag skulle vilja ge ut på förlaget. Jag kan naturligtvis inte lova något i nuläget, men ser fram emot att följa utvecklingen i ditt skrivande! Stort lycka till och vi hörs snart igen!"


Så nu är det väl bara för mig att hitta mitt eget språk, ta bort klychorna och ordna till början så är jag väl game. Men först ska jag skriva om Ragnvald färdigt, fixa till Steven och sedan återvända till Alvhilda med färska ögon och köra igenom hela trilogin i ett svep för att få till allt till perfektion.


Nästa gång hon skickas skickas hon i sällskap med sina båda herrar, Steven och Ragnvald, i ett svep, för hon är inget utan dem.

4 kommentarer:

 1. Grattis, det är ju fantastiskt! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ja det känns härligt. Jag trodde inte att den skulle bli godtagen i ett svep men med detta känns det som om det finns en framtid.

   Radera
 2. Vad härligt!! Fortsätt så.

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive