måndag 26 mars 2012

Förstoppning

Ni vet när ni är så där riktigt jättenödiga, så det värker i magen och du bara längtar tills du får ur dig all skit men när du sätter dig på toan så kommer det ingenting.

Precis så är det när det gäller Alvhilda just nu.

Det är massor som vill ut. Jag vill skriva färdigt Ragnvalds råmanus. Jag vill redigera Stevens råmanus till en läsvänlig version. Samtidigt har jag fått massor av feedback på Alvhilda och två som gärna läser och kommer med väldigt bra konstruktiv kritik på hela manuset. Det innebär att jag (utifrån de tips jag redan fått) måste omarbeta hela Alvhilda innan jag kan skicka iväg det för att sedan omarbeta det igen utifrån de kommentarer jag fått. Jag hade tänkt omarbeta hela Alvhilda inför att skicka för att bearbeta de andra två manusen medan jag väntar på feedbacken men det är här det tar stopp.

Jag tror mitt inre har jobbat färdigt med Alvhilda för stunden och måste jobba med Steven och Ragnvald men det innebär att läsarna måste vänta på texten och allt blir försenat. Samtidigt blir allt helt kockobängo om jag inte jobbar med Ragnvald eller Steven nu, för som det är i dag gör jag ingenting. Jag sätter mig vid datorn och gör allt utom det jag borde. Jag kollar mailen. Jag kollar Facebook. Jag spelar lite onödiga spel. Jag pillar med min nya telefon.

Är det någon som har en rejäl dos med litterärt laxermedel.

3 kommentarer:

 1. Mitt tips: Gör som du känner inte som du "borde". För vem bestämmer i vilken ordning du bearbetar din text? Det gör du. Det är ju inte så att du har en deadline från ett förlag - än. Släpp telefonen nu och skriv om lite i Steven så att jag orkar med honom. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu tycker jag du är lite gnällig.

   Radera
 2. Låter jobbigt och jag har tyvärr inget bra tips

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive