söndag 26 februari 2012

Vår egen lilla gladiator

Som jag tidigare berättat så tittar inte vi på melodifestivalen i vår familj. Trots att vår dotter är en liten glittertjej med rosa kläder och högar med barbiedockor så är hon samtidigt en liten tuffing. En tuff tjej i glitterförpackning helt enkelt. Hon ska bli gladiator när hon blir stor och hejar vilt på gladiatorerna och inte utmanarna på lördagarna. Hennes favorit är Lynx. I slutet av veckan fick vi ett telefonsamtal. Hon är en av fem vinnare till att få en signerad bild av sin favoritgladiator. Detta var som att hälla bensin på en redan tänd eld. Nu är hon fullkomligt eld och lågor och idag skulle hon promt klä sig som en gladiator. I denna mundering har hon burit runt stolar, gjort armhävningar och klättrat i dörrposter.

Många barn ser upp till popidoler, klär sig som popstjärnor och står och mimar till låtar med leksaksmickar. Någonstans tycker jag skillnaden är hårfin. Speciellt när man ser de här bilderna där hon ser mer ut som en rockstjärna när hon hoppar runt och gör olika fightingposer.

Som tack för den signerade bilden kommer dottern själv att skicka en signerad bilder till Lynx där hon visar att hon följer sin idols fotspår. Någon av dessa två kommer det bli, vilken är inte riktigt klart än.

Här är bilden som kommer skickas

2 kommentarer:

  1. Den högra! Tycker att den vänstra är lite för utmanande för att vara en liten flicka.

    SvaraRadera
  2. Är det så illa alltså. Jag kan se vad du menar men jag hoppades på att man skulle se det som hon ville visa och det vi ser, en tuff tjej i en segerpose.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive