onsdag 1 februari 2012

Bloggens oengagemang

Jag har gått från att arbeta åtta timmer om dagen med ett stressigt jobb med drygt två timmars pendlingstid varje dag till arbetslöshet, fritidsforskning, placering mellan två jobb och borde ha all tid i världen för bloggen och allt annat icke jobbrelaterat.

Istället känns det inte som jag har någon tid över, eller är det så att mitt tillvaro är för tråkig för att blogga om.

Jag har påbörjat några blogginlägg men inte orkat fortsätta. Jag har tappat stinget i det mesta. Jag söker jobb, påtar lite i noveller och romanen (men inte för mycket för då får väl a-kassan för sig att jag inte är arbetslös) och jag försöker göra som min sjukgymnast säger till mig.

Uppdateringen är väl i alla fall att det tog en månad för min chef att skicka papperna till mig som jag ska använda för att få a-kassa, jag har ett jobb på gång, har en intervju inbokad och jag har redigerat första kapitlet på Alvhilda för näst sista gången innan inskick. Planen är dessutom att de första kapitlen av Alvhilda ska ligga uppe på kapitel 1 någon gång i slutet av februari för er att kika på för att stilla nyfikenheten, eller, höja den.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive