Vi håller på att äta ur frysen. Den är ganska full med köttfärs. Denna veckan har vi redan ätit köttfärssås, köttfärsgryta och köttfärspaj. I kväll blir det nog lasagne och maken kom med förslaget köttfärslimpa någon dag. Någon som sitter inne med fler spännande tips.
Skönt med lite variation i enformigheten.
Skönt med lite variation i enformigheten.
Köttbullar, pannbiffar, ajvarbiffar, "kebab", tacos, wallenbergare, chili, hamburgare, cevapcici, järpar, köttfärsspett, uppe på pizza.
SvaraRaderaJag har en hel kokbok som heter "Färsfavoriter". Minsann. :)
Tacos istället för pizza i morgon kanske, eller köttfärspizza, köttbullar äts ändå så ofta i det här hemmet och pannbiff lite likadant. Samma med hamburgare. Wallenbergare är väl inte nötfärs väl?
SvaraRaderaLånar gärna din bok, den låter bra
Färsfyllda paprikor?
SvaraRaderaJa just det Lotta, tack! Det åt vi för några månader sedan och häpnade över hur gott det var. Det ska vi göra jättesnart :D
SvaraRaderaNej, äkta wallenbergare är på kalv. Som i och för sig är en liten ko...
SvaraRaderaMen om man fuskar lite kan man göra dem på nötfärs också. :)
Cottage pie...!
SvaraRaderaStek köttfärs & lök. I med persilja. Koka potatis & gör mos av den. Hiva ner köttfärsblandningen i en ugnsfast form, smeta potatismoset över. Toppa med riven ost & in i ugnen (225 grader) i 7-8 minuter, eller tills osten fått färg. MUMMA!!