fredag 13 januari 2012

Hur jag tar mig upp ur svackan

Det händer inte mycket på det litterära planet för mig just nu. Det nya året börjas inte bra, litterärt. Jag får inget skrivet. Jag vill verkligen skriva men just nu är jag lite trött på Ragnvald. Det är mycket jag vill men just nu känns det inte som om jag kan ge storyn det som den kräver. Den behöver ligga till sig lite. Eftersom jag haft en stark vilja att få storyn klar har jag inte gett mig chansen att göra något annat och det slutar med att jag inte gjort något alls.

Jag har inte gett mig chansen att läsa heller eftersom jag sliter i huset hela dagarna för att kunna få ro och slappna. Det har slutat med att jag har slocknat helt utpumpad i sängen och inte orkat läsa. Det har även yttrat sig här för jag har inte varit tillräckligt motiverad för att blogga heller. (Jag dock facebookat en hel del.)

Just nu jobbar jag med att rensa min gamla "Författartankar"-blogg för att göra om den till en hemsida för Alvhilda. Jag kommer länka till den när det är klart men det är lite kvar fortfarande. De texter som jag vill bevara från "Författartankar" kommer jag att lägga upp här. För att inte tappa gnistan nu när jag och Ragnvald inte riktigt kommer överens, skall jag återgå till skrivpuffs utmaningar. Allt för att jag inte ska tappa skrivandet. Jag har även en fundering om att skriva spontana noveller utifrån olika låtar som inspirerar mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive