När livet ser ut som mitt gör just nu, är snabb matlagning, ellet i alla fall okrävande matlagning, av vikt. När man tänker snabb matlagning är det allt för ofta snabbmakaroner och korv som dyker upp i huvudet och helt ärligt är väl inte det den mat man alltid längtar efter.
Förra veckan tänkte jag prova att göra en snabb torsk i ugnen och planerade att bara köra lite smaksatt cream fraiche. När jag stod och valde smak såg jag att dom fått in en med saffran och tomat. Det var ju ett måste att prova och jag lovar att det blev succe.
Ett paket blockfryst torsk, två burkar cf med saffranssmak, in i ugnen, 225 grader 40-45 min, servera med ris.
I går gjorde jag trippel sats så jag får njuta av festmåltiden på jobbet idag också.
Troligen är smaken säsongsvara hos Arla men man kan ju hoppad dom behåller smaken hela året.
Icke säsongsvara. Har funnits på hyllan flera år. Du har bara inte tittat efter. Skitäcklig är den också - det är ju saffran... :P
SvaraRadera