Dagen fortsätter. Maken som ligget sjuk blir lite extra uppassad samtidigt som jag försöker jobba med nanowrimo. Han brukar alltid (maken alltså) påpeka att han alltid brukade få grillad kyckling när han var sjuk och liten. Jag ska ju inte vara sämre än hans mamma så jag fick ju ställa mig och göra kyckling till honom. Det blev väl okej, förutom att halva barnaskaran är allergisk mot kyckling så jag fick göra annan mat till henne. Till efterrätt skulle jag göra Glace au four eftersom vi hade en hel hög med äggvita som låg och skräpade i kylen. Jag hade aldrig gjort det förut så det var ju spännande.
Så här bränd och fin blev den:
Brandvarnaren var till och med med och sjöng dess lov.
Och det var bara utanpå, inuti var den helt rinnande fortfarande så nu får vi hålla tummarna för att äggen inte hade salmonella.
Det gick nämligen ner mer än vad det borde och nu mår jag illa. Framförallt när jag sitter och tittar ut över köket som ser ut som om de här killarna skulle ha varit här.
Men jag hade då rakt inte lika kul som jag gissar att dom hade, när jag drog fram.
Åh fyfan jag fnissar ihjäl mig! :D
SvaraRaderaÅt filmen gissar jag. Maken har suttit och kollat igenom alla deras filmer och sonen hakade på en stund också och satt och asgarvade. Kan trigga ett vist matlagningsintresse, dock har jag varnat honom om att om han använder samma metod som de måste han städa själv efteråt.
SvaraRaderavad duktig du är som sparar äggvitorna
SvaraRadera