tisdag 15 november 2011

FEMTIOTUSEN BABY FEMTIOTUSEN!!!

På halvtid har jag nu nailat NaNoWriMo! Och det utan att ens försaka så jäkla mycket som jag trodde jag skulle behöva. Det betyder att det är många nedslag i minuten för mig, att jag är fokuserat åt a bara helvete och att jag kan skriva en bok bara jag ger mig fasen på det.

Steven är nu skriven, andra delen av Alvhilda. Jag får se hur jag gör nu om jag fortsätter i rusets svallvågor och skriver Ragnvald, den tredje delen också eller om jag helt enkelt lugnar ner mig och belönar mig på något helt annat sätt. Ska jag kanske sätta mig och gå igenom mitt råmanus tusen gånger på stört eller låta det sova en stund.

Det första jag ska göra är i alla fall att skicka det till Mrs Data, min mentor i detta skrivsammanhang, för att hon och jag ska kunna bolla lite inför renskrivning och ordning och reda. I morgon får vi se om datorn får följa med mig till jobbet eller om den får ligga hemma och vila.

Känner jag mig själv rätt är den med och Ragnvald får säga sitt.

Nu ska jag fira med House, choklad och te.

God natt!

7 kommentarer:

 1. Kul att det lönade sig! Jag tvekade men har kommit igång lite ändå (men utan att vara med). Lycka till med redigeringen!

  SvaraRadera
 2. SHIT, säger jag bara, way to go! Själv ligger jag på sorgliga 15.000 ord ... Ska rätta till mycket av det till helgen tänkte jag mig, men om det räcker hela vägen återstår att se.

  SvaraRadera
 3. Grattis! Gud vad du är duktig!!!

  SvaraRadera
 4. Tackar tackar tackar.

  Ja jag var osäker på vad jag gav mig in på när jag körde igång men nu märker jag att min pendling ger mig massor av skrivtid. Tidigare har jag bara skrivit ena vägen men att skriva båda vägarna vilket ger en och en halv timmes skrivtid om dagen och ta en heldag på helgen, det ger mig massor. Det är verkligen skönt också att få ur mig allt så här snabbt. Det kändes nästan som att läsa boken istället för att skriva den.

  Jag tror att detta är framtidens melodi, varje gång jag ska ha ur mig en bok. Ta den snabbt, som att rycka plåstret istället för att lirka.

  Jonna, jag tror att det du gör är minst lika bra. Man behöver ju inte vara inskriven på sajten för att bli sporrad. Lycka till.
  Hanna: 15000 är inte fy skam. Du har ju fortfarande 16 dagar på dig. Det är absolut inte för sent ;) bara kör på nu.
  Katarina och Nina: tack. Jag är inte klar än, tänker nog skriva färdigt tredje delen också när jag ändå är på gång.

  SvaraRadera
 5. wow, vilket jobb :) Duktig du är.
  Du som gillar att måla naglarna och så, kolla in min blogg. Tävlar just nu ut lite produkter.
  www.michaelaberglund.wordpress.com

  SvaraRadera
 6. Jag ska kika läget Michaela, tack för tipset.

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive