tisdag 20 september 2011

Jag är awardad


Jag har fått en liten award av Anneli med motiveringen "för att hon skriver om sitt skrivande, och allt annat i livet, på ett mycket underhållande sätt. Och så har hon alltid de coolaste naglarna, ever!" - tackar och bockar. Jag gör så gott jag kan.

Om man vill får man även äran att besvara ett par frågor som jag gör ett tappert försök till att göra här under.

1. Varför började du blogga?
Det var väl min exhibitionistiska som skrek efter uppmärksamhet kan jag tänka. Det började med att jag skrev fåniga dagboksinlägg på helgon och lunarstorm. Några inlägg i veckan där jag aldrig skrev djupa eller svåra inlägg utan jag hade en ganska gnällig, kritisk och ironisk utstrålning. Det kanske jag har fortfarande när jag tänker efter.

Jag matade den sidan av mig själv så pass mycket att jag skapade ett beroende av att skriva blogg. Då jag har ett stort skrivarintresse får jag även ett utlopp för det när jag bloggar och idag bloggar jag framförallt för att det är ett sätt att umgås med andra bloggare.

Framförallt är det ju kul.

2. Vilka bloggar följer du?
Alla de som är i min list här bredvid and then some. Jag följer dem antingen för att de är mina vänner eller för att de är roliga eller för att de skriver om sådant som intresserar mig.

3. Vilka favoritfärger har du?
Svart, rött och lila, tror jag. Beror nog på dagens humör

4. Vilka favoritfilmer har du?
Oj oj oj, hur lång får listan bli?
Min filmsmak matchar min smak av litteratur. Jag älskar skräck, thriller och helst udda filmer. Matrix (ettan), The village, the others, memento. Jag tycker det är svårt att säga vilka filmer som är mina favoriter eftersom jag hittar nya hela tiden och då kan jag glömma gamla pärlor så, udda, spännande filmer, det är min grej.

5. Vilka länder drömmer du om att besöka?
Alla, speciellt de varma.

Vilka av alla mina favoritbloggar skall få äran att bära denna award och besvara dessa svåra frågor?

Mrs Data eftersom hon i mångt och mycket är en inspiration för mig i fråga om nagelkonst. Ja i ärlighetens namn var det ju hon som ledde in mig på den banan helt och hållet om jag ska vara ärlig. Utöver det har hon en helt fantastisk littertursmak och detta blandar hon med alla sina vardagligheter som jobbsökande, uppfostrande av barn med mera, i sin blogg.

Eva, Deermountin design, som berättar om sitt arbete som designer med helt underbara bilder och uppvisande av kreationer och skapelser utöver det vanliga. I hennes blogg kan enkla saker visas med sprakande bilder så allt känns som en fest, och så blir jag så glad av att se hennes designade saker.

Malin Roca Ahlgren för att hon inspirerar mig i mina författardrömmar. Hon delar flitigt med sig av tips och råd, hon är inte snål i att försöka peppa alla andra att lyckas de också. Tack för att du delar med dig av dig själv och din framgång i din blogg.

4 kommentarer:

 1. Merci mon ami! Har gottat mig åt min award hela dagen! :)

  SvaraRadera
 2. Kul att få veta lite mer om dig :)

  SvaraRadera
 3. MrsData det är du värd

  Malin Vilken tur, det kan du behöve, nyanländ till det ruskiga nordlandet

  Anneli, kag försöker så gott jag kan, att roa alltså ;)

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive