söndag 28 augusti 2011

Jag har inget att ta på mig

Ett vanligt förekommande, felaktigt, uttryck som hörs en del här hemma, från mig. Jag tror inte jag är ensam om att yttra detta heller om jag ska vara ärlig. Garderoberna är överfyllda och det är en enda röra efter att jag i panik rotat runt för att hitta något att ha på mig utan framgång. Det har nämligen varit alldeles för mycket kläder i vägen , som jag inte kan ha. Det är nämligen så här, att jag har två garderober inom väggarna av en.

Här har jag lagt upp alla mina kläder och sorterat dem. Från att ha alla kläder samlade har jag nu plockat ut alla de jag inte kan ha och placerat dem i egna högar, innanför de jag kan ha, så jag inte har problem med att hitta det jag vill ha. På bilden är det sorterat så att kläderna jag inte kan ha ligger i soffan och de jag kan ha ligger på bordet.

Varför jag har kvar kläderna jag inte kan få på mig?
Därför jag kommer att få på mig dom igen och det med basta.

Här är några av de kläder som ligger i garderoben just nu och motiverar mig att bli av med de där kilona jag stoppat på mig igen.

2 kommentarer:

  1. Har oxå samma problem. Just nu kommer jag inte i mina kläder, men jag vägrar att slänga dem eftersom jag vill komma i dem nån gång...

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive