torsdag 9 juni 2011

Smart sätt att slippa läsa när det är som mest spännande

Jag hade med min bok i onödan igår och lät min mor ta hand om den i sin väska. Problemet var bara att den låg kvar där när moder åkte hem till Stockholm igen. Nu måste jag vänta i evighet innan jag får veta hur det går i fullmåneceremonin.

Som tur var hade jag lånat en helt underbar bok av Mrs Data som jag märkt vrider en del huvuden på tåget och som dragit en del på mina smilband.


4 kommentarer:

 1. Ser ju hur bra ut som helst den där boken... Är den det ? Kram

  SvaraRadera
 2. Jag som lånade ut den säger: helt okej. Älskar man (liksom jag) "Stolthet och fördom" så är den rolig läsning och man känner igen Austens sätt att skriva. Den är ju inte lika bra som originalet, men helt klart läsvärd om man gillar Jane Austen. Eller zombies. Jag gav den 3/5.

  SvaraRadera
 3. Jag har inte låst så mycket men den känns lite snabb, alltså, mer berättande än gestaltande. Då hände det och då sa han så, istället för ingående så jag har lite svårt att ge mig in den är jag rädd. Men det vet du ju datan, jag är lite petig nu för tiden, och så var det kanske just det att jag fortfarande mentalt var inne i den bok jag förlorat. Det har jag förövrigt fått tillbaka nu så jag ska nog läsa ut den först innan jag försöker mig på s.o.f.o.s igen

  SvaraRadera
 4. förlåt, s.o.f.o.z menar jag ju

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive