onsdag 6 april 2011

Planering planering planering

Samtidigt som det är underbart med ett jobb så innebär det ett stort adjöss till all denna fritid som jag blivit så bortskämd med att jag bara slängt iväg den (känns det som)

Från och med måndag kommer jag åka till jobbet innan någon annan klivit upp och jag kommer vara den sista föräldern att hämta på dagis.

Jag ser fram emot att ha min personliga rekreationstid på tåget till och från jobbet framöver, där jag kan redigera roman, läsa böcker, surfa och uppdatera min blogg, de sistnämnda via min nya mobil. Det kommer bli extra spännande eftersom min mobil och jag inte alltid är överens. Jag upplever att den är lite slö när den tar över sju timmar på sig att lägga upp ett blogginlägg och jag tycker den är fånig som inte kan låta mig redigera bilderna innan jag skickar iväg dem. Ännu kinkigare är ju att den inte heller alltid tar med de bilder jag addat till inläggen. Utöver det så uteblir vissa ord här och där samt att vissa helt ändrar innebörd. För inte så länge sedan kunde man tolka det som att jag vill påstå att min dotter är känslolös när jag i själva verket ville påpeka att hon inte hade vårkänslor.

Vem vet, det kanske rent av kan skapa mer spänning i bloggen, eller så kommer den helt tappa den röda tråden. I så fall får vi helt enkelt skylla på min mobil.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive