lördag 19 mars 2011

Planen kan gå i lås

Nu har jag kört med GI-rivstart i fyra veckor, det är alltså en vecka kvar innan jag får äta kolhydrater igen. Mitt mål var att jag skulle hinna gå ner till tvåsiffrigt innan jag övergick till vanlig GI och med tanke på att det bara är 0,9 kvar och jag gått ner runt ett kilo i veckan verkar det som om min plan kan gå i lås.

Med tanke på vilken kolhydratscraving jag börjat genomlida är jag superduperglad för min andra plan var att köra GI-rivstart tills jag kommit ner till tvåsiffrigt och just nu känns det inte som om jag skulle stå ut mycket mer än veckan ut. Veckan ut klarar jag bara för att jag vet att det är veckan ut.

Men, det innebär att jag kommer vara stenhård, noga med maten och röra på mig mer. Rörelsen kommer dock inte att börja förrän jag mår lite bättre. Fick avboka yogan i dag för jag mår inte bra alls. Trött, ont i huvudet och kroppen och lite vimmelkantig. Hoppas bara det inte är flunsan som attackerar.

3 kommentarer:

 1. Vad duktig du är! Heja heja!

  SvaraRadera
 2. Håller med! Superduktig.
  Jag är så himla stolt över dig!

  Yogisk snabbhjälp för att övervinna frestelser:
  Andas in och håll andan så länge det är möjligt. Andas sedan långsamt ut frestelsen du vill övervinna. Fortsätt tills förnuftet vinner över impulsen.

  SvaraRadera
 3. Tackar för hejaropen :)

  Jag har märkt att cravingsen har kommit i takt med min dåliga hälsa så antigen så mår jag dåligt för att kroppen saknar kolhydrater, men det känns inte logiskt, därför går jag på den andra förklaringen, att jag mår dåligt sänker min karaktär och därför blir jag svag och vill ha kolisar :)

  En vecka, klart jag fixar det, no probs.

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive