torsdag 17 mars 2011

Perny goes combat

Maken var på ICA och såg att de hade rea på IsaDora-lack och kunde inte hålla fingrarna i styr. Han köpte därför hem ett gäng, åtta stycken för att vara exakt. Fyra av dessa tillhörde deras höstkollektion (tror jag det var) där de hade något slags armétema. I dag har jag varit på jobbmässa (kommer i ett senare inlägg) och kände då att jag var tvungen att ha ett lite mer ordentligt lack så jag fick ta bort det underbart blodiga lacket och ordnade ett sådant där ordinärt franskt manikyrtema. I dag har jag varit hos tandläkaren igen (kommer i ett senare inlägg) och har väldigt ont. För att skingra tankarna från denna smärta bestämde jag mig för att måla om naglarna. Jag bad därför maken att välja ut ett av de lack jag fått av honom och han började välja mellan de fyra armélacken. Plötsligt säger han "skulle ju vara coolt att göra någon slags camouflagemålning" och jag var inte sen att gå igång på det. Så här blev det.

Alla färgerna är från IsaDora och färgerna heter (från vänster)
cool camel, in the army, combat khaki

Vad jag inte valde från början var hunter green, som är det fjärde lacket. Jag fick för mig att det var för blått men det var mörkt mörkt grönt så det fick vara med tillslut ändå, men dock inte på bilden ovan.

Jag valde att ha combat khaki som grund

Resten av färgerna trycktes ovanpå och vet ni vad?

Jag är så skitnöjd så det är inte klokt. (mycket snyggare i verkligheten än på bild)
Har lovat maken att ha detta nästa gång vi åker i militärjeepen.

2 kommentarer:

  1. Då får du skynda dig, i morgon kommer de nog att ändra färg.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive