måndag 21 mars 2011

Möten får mig att känna mig som en arbetande kvinna

Denna veckan började jag med att springa på tre möten. Hela dagen har varit uppbokad vilket jag trivts med som fisken i vattnet. Sedan att två möten handlade om min son och ett om mina positiva sidor gör ju inte saken värre direkt. Jag har dessutom fått ett professionellt utlåtande att jag ska publicera mina böcker. Inte för min skull så klart utan för att motivera min son att satsa på en författarkarriär. Att jag själv gör det in the process gör ju bara saken lite roligare, för mig själv.

Mötet där jag fick prata om mina egna positiva sidor var när jag träffade min nya jobbcoach. Hon fick se mitt fina CV som jag fick massor av positiva reaktioner på på mässan i torsdags och hon gav mig också väldigt mycket trevlig feedback på den. Hon undrade var jag fått idén ifrån och gav det en ganska bra tid med beundrande ögon. Känns bra så klart. Jag sa att jag själv skulle tycka att det vore väldigt roligt att jobba som coach själv eftersom jag är pedagogisk och motiverande samt att jag vill jobba med människor att ta tag i sin egen situation.

När jag kom hem från det mötet fick jag ett samtal. Någon på mässan blev så överväldigad över mitt CV att han vill träffa mig på fredag och gissa vad, det är för ett jobb som coach.

Nu är det bara för mig att få honom att inse, på fredag, att jag är rätt kvinna för jobbet!

Kvällen har sedan ägnats åt att säga adjö till vårt drömkök, om ingen bussar bygglov eller andra mirakelgörare på oss.

R.I.P.

3 kommentarer:

 1. Allt låter ju toppenbra - utom att behöva lämna köksdrömmen:-)

  SvaraRadera
 2. Absolut, sedan var det väl vissa saker som kändes lite tråkigare, men det är inget jag tar upp i bloggen men dagen var överhängande positiv :)

  Nu gäller det bara att jag ska få lite mer jobbat på mitt manus också så jag kan vara en positiv förebild för min son :D

  SvaraRadera
 3. Det tråkiga får bli en parantes då den här dagen:-) Som sagt den utnötta klyschan som ändå säger det mesta. "Barn gör som man gör och inte ..."

  SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive