torsdag 3 mars 2011

Livet universum och allting

Nu är jag hemma efter ännu en intervju och allt jag kan göra nu är bara att vänta på att de ska bestämma sig.

Jag själv måste också bestämma mig, bestämma mig för att skriva färdigt min bok. Jag har så många ursäkter hela tiden. Jag bestämmer mig för att skriva men så måste jag ju läsa ut den där boken till helgen och så är det ju det där programmet på teve och så måste jag tvätta och så måste jag laga mat och så måste jag... hela mitt liv bara kommer i vägen för mitt skrivande hela tiden, och jag låter det.

Tre stycken har läst min bok nu, Malin, min mamma och min man, alla tre stora litteraturslukare (jag vet att min man och min mor är det och jag utgår från att Malin är det) och jag har fått en hel del peppande ord. Vad jag fått veta är att det jag skrivit inte är helt värdelöst utan att det faktiskt finns ett visst värde och intresse och att det jag bör fortsätta skriva boken. Så det är väl det jag ska göra nu, skriva, efter att jag, lagat mat, ätit, städat, läst ut boken, tittat på V och, och, och... ja just nu ser det ju lovande ut men ni ska se, jag fixar det nog, med teve teve teve!

6 kommentarer:

  1. Stäng av tvn. Det har jag gjort idag. Har hunnit läsa 130 sidor och skrivit en del på min egen text. Och stäng av internet på datorn när du skriver.
    Bara som ett tips. Eller två.

    SvaraRadera
  2. kloka och sanna ord från en intelligent och ärlig kvinna

    SvaraRadera
  3. Vad säger man? Jag är ju bäst av en anledning. ;)

    SvaraRadera
  4. Jag håller tummarna för dig... Kram

    SvaraRadera
  5. Jag är ungefär som du, Perny, fast det är inget problem eftersom jag skriver mycket och koncentrerat i perioder. Men annars håller jag med Mrs Data, stäng av TV:n och internet. Vissa kan flyta fram på inspirationen, andra får diciplinera sig. Huvudsaken är ju att jobbet blir gjort, eller hur?
    Lyckospark!

    SvaraRadera
  6. Tack för tips, tummar och sparkar :D jag ska arbeta på detta för med tanke på hur dåligt det verkar gå på jobbfronten så behöver jag väl ha någon inkomstkälla :D

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive