tisdag 29 mars 2011

Låt mig presentera Galaxy 5

Bild lånad från Samsung
Detta är min nya mobil, visst är den fin. Jag har inte riktigt kommit överens med den än, men hittills har jag fått till sms, ring, uppdatering, fotografering, almanacka, och bloggning, what more is there?
Förutom att kunna vrida bilder eller göra något med dom alls efter att jag fotat dem, visst ladda upp men det är ju inte säkert att det blir åt rätt håll. Jag har lite svårt för skrivandet, det är inte det smidigaste, men det är väl en vanesak. Jag kan inte backa i texten och ändra och uppenbarligen har jag lite för klumpiga fingrar för att trycka på små knappar.

Jag har inte fått till swypen heller så det gav jag upp på, inte heller kan jag spara ner kontakterna från kortet så jag har suttit i några timmar och skrivit in för hand.

Allt kommer säkert till mig när informationen har landat.

1 kommentar:

  1. Det där med att skriva vänjer man sig vid och jag tror att får man koll på vissa saker så är det lättare sen att ta till sig och lära sig andra saker på telefonen. Jag håller på att lära mig Martins gamla telefon nu och det blir inte alltid som jag tänkt. Särskilt inte när jag skriver eftersom mobilen väljer sina ord själv ibland... Mycket störigt.

    SvaraRadera

Tack för att uttrycker dina tankar, jag ska försöka ge feedback på dessa så snart jag kan.

Pernys drömkarl

Vad dricker Perny


"Te -fastän förlöjligat av okänsliga personer och råa sällar - kommer alltid att förbli de intellektuellas favoritdryck."
Thomas de Quincey (1795-1859)


"Vad som än händer dricker jag mitt te.
"Gustaf VI Adolf

"Drycken är som den skönaste dagg från himmelriket."
Lu Yu (800-talet)

"När man har te finner man sig tillrätta till och med under en gran."
Ryskt ordspråk

"Vägen till himlen går förbi en tekanna."
Ryskt ordspråk

"Gud vare tack för te! Vad skulle världen ta sig till utan te? Hur skulle den kunna existera? Jag är glad att jag inte föddes före teet."
Sydney Smit

Etiketter

familj (281) vikt (235) Författande (104) huslig (103) studier (101) övrigt (69) arbetsliv (59) bloggar (45) Skrivande (44) semester (41) mat (35) ytligt (31) norrland (28) musik (24) tillbakablickar (22) utmaning (22) fest (21) Böcker (20) Nagellack (20) foto (20) teknik (20) spekulationer (19) debatt (17) pryl (16) framtid (15) Overall (13) jul (13) jobb (12) tandläkare (9) te (7) frillesås (6) nanowrimo (6) film (5) laster (5) renovering (4) inredning (3) skapat (3) skylt (3) Analys (2) blogg100 (2) författartankar (2) genus (2) #Alvhilda #nordiskmytologi #mytologi #skogsrå (1) Alvhilda (1) fredagsvåld (1) novell (1) prestationsångest (1) smycken (1) vampyrer (1)

Blog Archive